Projektledare Logistik

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

I vår expansion och satsning inom Östergötland söker vi nu en driven och senior projektledare med gedigen erfarenhet av ledning inom logistik. Uppdraget löper på ett år med möjlighet till förlängning.

Ansvar

Hos vår kund får du uppdraget att leda en projektgrupp. I samverkan med interna och externa sakägare omsätter du strategier till handling och driver aktuellt projekt i mål.

Arbetsuppgifter
  • Utifrån möjliga lösningar planera och genomföra logistikprojekt för att utveckla samt effektivisera flöden och arbetssätt inom logistikverksamheten.
  • Jobba med materialhantering och kostnadsoptimering.
  • Utveckla och medverka till att nya metoder skapas för att förbättra logistikverksamheten och att dessa möter företagets övergripande affärsmål
  • Förhandla och teckna avtal
  • Analysera, dokumentera och presentera resultat för såväl ledning som interna och externa sakägare.
Din Profil

Du har en eftergymnasial utbildning inom logistik, transport eller likande. Du har flera års erfarenhet från en ledande position inom logistik och kan ta med dig dina erfarenheter till det här uppdraget. Det är ett krav att du har lett projekt tidigare i en snabbrörlig bransch. För den här tjänsten är det även meriterande om du har erfarenhet av att förhandla och skriva avtal.

För att lyckas i rollen och därmed trivas hos vår kund är du en driven och prestigelös person med hög integritet. Du är van att arbeta i en organisation med högt tempo. Som person är du resultatorienterad, noggrann och självgående samt kan hantera flera arbetsuppgifter samtidigt. Krav för tjänsten är att du har körkort B eftersom resande förekommer. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska.

Ansökan

Tjänsten är tillsvidareanställning med placering i Östergötland med start enligt överenskommelse.

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida på: www.valueone.se/jobb. Sista ansökningsdag är 27 oktober 2017.

För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till Olof Widmark, 070-786 80 99

 

 

 

 

Sökord: logistik upphandling inköp strategisk taktisk operativ inköpare upphandlare logistiker procurement sourcing purchasing supply chain logistic commodity category strategic tactic operational buyer purchaser manager planner demand fmcg