Strategisk inköpare till företag söder om Stockholm

ValueOne söker en strategisk inköpare av PCBA till ett konsultuppdrag hos vår kund med placering i södra Stockholm. Uppdraget är på sex månader och ska tillsättas snarast. För rätt person finns stor möjlighet att erbjudas en tillsvidareanställning efter avslutat uppdrag.

Taktisk inköpare till industriföretag i Östergötland

ValueOne söker en taktisk inköpare för ett 12 månaders konsultuppdrag på ett tillverkande företag i Finspång, Östergötland. Uppdraget ska tillsättas snarast.

Strategisk inköpare för uppdrag hos läkemedelsbolag i Strängnäs

ValueOne söker en erfaren strategisk inköpare av indirekt material och tjänster till ett konsultuppdrag på heltid på ett läkemedelsföretag i Strängnäs. Uppdraget ska tillsättas snarast och varar i cirka ett år. För rätt person finns möjlighet till fast anställning efter avslutat uppdrag.

Upphandlare av entreprenad för uppdrag i centrala Stockholm

Vill du bidra till att göra vår planet till en grönare och mer hälsosam plats att leva på? ValueOne söker nu en driven inköpare av entreprenad och byggtjänster för ett konsultuppdrag om minst 6 månaders till ett företag med adress centrala Stockholm. För rätt person finns möjligheter att bli erbjuden en tillsvidareanställning efter avslutat uppdrag.

Testingenjör till uppdrag på företag i norra Storstockholm

ValueOne söker en testingenjör för teknisk klimattestning och analysarbete till ett 6 månader långt uppdrag på ett företag i norra Storstockholm. Uppdraget ska tillsättas snarast. För rätt person finns utsikter till fast anställning hos kund.

Services Purchasing Specialist for assignment in Västerås

Are you an experienced buyer and specialist in indirect materials and services with international experience and well-developed negotiation skills? Then we can offer a 6-month consulting assignment in Västerås that gives you the chance to contribute to a greener planet.

Services Purchasing Specialist for assignment in Skellefteå

Are you an experienced buyer and specialist in indirect materials and services with international experience and well-developed negotiation skills? Then we can offer a 6-month consulting assignment in Skellefteå that gives you the chance to contribute to a greener planet.

Sourcing and Supply Manager för uppdrag hos företag i norra Stockholm

ValueOne söker en Sourcing and Supply Manager för ett sex månader långt konsultuppdrag hos ett företag i norra Stockholm. Uppdraget är på heltid och ska tillsättas snarast.

Customer Logistics Project Manager till uppdrag hos företag i Västerås

ValueOne söker en Customer Logistics Project Manager för ett längre konsultuppdrag hos ett större tillverkande företag i Västerås. Uppdraget sträcker sig över ett år och är placerat i Västerås.

Senior Project Planning & Controls Specialist till företag i Västerås

ValueOne söker en Senior Project Planning & Controls Specialist för ett konsultuppdrag till ett tillverkande företag i Västerås. Uppdraget är på heltid och löper till årsskiftet med möjligheter till förlängning. Tillsättning snarast.

ValueOne söker konsulter inom Industriell Projektledning i Västerås

ValueOne söker drivna projektledare som vill vara med och växa med våra industrikunder i Västerås och Mälardalen. Vi söker dig som är intresserad av konsultuppdrag och är tillgänglig nu eller på längre sikt för olika roller inom projektledning.

Continuous Improvement Manager för uppdrag hos företag i Västerås

ValueOne söker en Continuous Improvement Manager till ett längre konsultuppdrag hos ett företag i Västerås. Uppdraget ska tillsättas snarast och pågår i ett år.

Var med på vår tillväxtresa och bli konsult inom Supply Chain i Norrköping

Vi söker drivna konsulter och kandidater inom Supply Chain för flera uppdrag i Norrköping med omnejd, främst till företag inom tillverkningsindustrin.

Supply Planner/Operativ inköpare för konsultuppdrag i norra Stockholm

ValueOne söker en Supply Planner/operativ inköpare till ett sex månader långt uppdrag på ett läkemedelsbolag norr om Stockholm med tillsättning snarast.

Operativ inköpare till konsultuppdrag i Ludvika

ValueOne söker en operativ inköpare till ett längre konsultuppdrag hos ett tillverkande företag i Ludvika med start omgående.

Are you a world-class Procurement professional ready to boost your career?

ValueOne is looking for driven and career-hungry Supply Chain consultants who are prepared to walk the extra mile to make things happen and excel in challenging assignments. Do you have a university degree and a few years of experience from working as a buyer, preferably at a larger manufacturing company with an international footprint? Then a consulting assignment at one of ValueOne’s could be the perfect opportunity for you.

ValueOne söker konsulter inom inköp och logistik i Västerås

ValueOne söker drivna chefer och specialister inom Supply Chain som vill vara med och växa med våra kunder i Västeråsområdet. Vi är söker dig som är intresserad av konsultuppdrag och är tillgänglig nu eller på längre sikt för olika tjänster inom Supply Chain, inköp och logistik.

Junior Strategisk Inköpare

Vi söker dig som är i början av din karriär och vill arbeta som Junior Strategisk Inköpare för ett konsultuppdrag hos vår kund i norra Östergötland. Uppdraget är minst 6 månader långt och innebär stor möjlighet till förlängning för rätt person.

Generell intresseanmälan

För dig som är intresserad av att investera i din karriär inom supply chain management rekommenderar vi att skicka in en generell intresseanmälan.

Interest application.

For those of you who are interested in investing in your career within supply chain management, we recommend submitting a general interest application.Consultants within Supply Chain Management

We grow with our customers and are  looking for consultants for assignments within Supply Chain.