Kommersiellt driven Verksamhetsutvecklare inom Logistik till Östergötland.

Vi söker nu en kommersiellt driven Verksamhetsutvecklare inom Logistik till ett längre uppdrag hos en av våra kunder i södra Östergötland. För rätt person finns stora möjligheter att erbjudas en tillsvidareanställning efter avslutat uppdrag.

Öhlins Racing AB söker en teamledare till Supply Planning

Vill du vara delaktig i framtagningen av framtidens fjädringssystem? Vill du arbeta på ett företag i teknisk framkant, som agerar på en internationell arena med ett varumärke som är premium? Är du en rutinerad logistiker med ledaregenskaper och van att arbeta i tvärfunktionella processer? Då har vi en tjänst som teamledare till Supply Planning som kan bli din.

Supply Chain-analytiker till verksamhetsutvecklingsprojekt i Stockholm

Är du en analytiker som trivs med att arbeta i projektform och bidra med att kartlägga, inhämta och sammanställa information från olika källor? Har du erfarenhet från större bolag och söker uppdrag där du får användning av din skarpa analytiska förmåga - då är detta möjligheten för dig!

Transport- och logistikutvecklare till utvecklingsprojekt i Stockholm

Vi söker en senior transport- och logistikutvecklare till ett tidsbegränsat uppdrag i Stockholm med start efter sommaren. Har du kvalificerad erfarenhet av verksamhetsutveckling och flödeskartläggning inom transport och logistikområdet, gärna i komplexa och snabbrörliga miljöer, kan detta vara utmaningen du söker!

MRP Controller till hett uppdrag i Östergötland

På uppdrag av vår kund i Östergötland söker vi en MRP controller för ett tidsbegränsat uppdrag på 6 månader med tillsättning snarast. Vi söker dig med gedigen erfarenhet och utbildning inom logistik som känner stort engagemang i ditt arbete och som förstår vikten av att leverera i tid med fullgod kvalitet. Vi erbjuder ett utmanande uppdrag där dina tidigare erfarenheter inom planering och logistik kommer att vara till stor nytta. Trivs du med att vara i hetluften? Då kan detta vara något för dig!

Taktisk inköpare för uppdrag i Östergötland

Dags för nästa steg i karriären? För vår kunds räkning söker vi omgående flera affärsdrivna taktisk inköpare som ska ansvara för att våra interna och externa servicekunder får sitt material i rätt tid, till rätt totalkostnad och rätt kvalitet. Har du tidigare erfarenhet från inköp eller kommersiellt arbete är det här jobbet för dig. Tjänsten är ett konsultuppdrag på 6 månader och placerad i Östergötland.

Bokföringsproffsen söker Redovisningskonsult

Är du redovisningskonsult med kunskaper i bokföring? Vi på Bokföringsproffsen befinner oss i en expansiv fas och söker nu ytterligare en rutinerad redovisningskonsult till vårt fantastiska gäng i Nacka strand.

Strategisk inköpare till Nobina

På uppdrag av vår kund Nobina söker vi en strategisk inköpare för bränsle, oljor, kem och däck. Har du gedigen erfarenhet av strategiskt inköp, god förhandlingsvana och förmåga att självständigt driva förhandlingar samt att driva kategoriteam? Då kan du vara rätt person för Nobina!

Sourcing manager med fokus på produktutveckling till företag i Stockholm

På uppdrag av vår kund söker vi en sourcing manager för ett tidsbegränsat uppdrag till ett företag i norra Stockholm. I denna roll kommer du att vara spindeln inätet mellan inköpsavdelningen och produktutvecklingen men även driva och förhandla kontrakt. Har du tidigare erfarenhet av projektinköp eller strategiskt inköp och förhandlingar ska du fortsätta läsa. Det kan var just dig vi söker!

Strategisk inköpare elektromekanik till vår kund i Stockholm

På uppdrag av vår kund söker vi en strategisk inköpare till ett tidsbegränsat uppdrag där du kommer att ansvara för inköp av direkt material inom utvalda kategorier med fokus på elektromekanik. Har du jobbat några år som strategisk inköpare, är en erfaren förhandlare och skicklig på att utveckla inköpsstrategier kan du vara rätt person för uppdraget. Tjänsten är placerad i Stockholm.

Investera i din framtid och bli konsult inom Supply Chain

Vi växer med våra kunder och är i stort behov av specialister inom Supply Chain i Stockholm. Vi söker nu dig som har några års erfarenhet inom området och är intresserad av att satsa på en spännande karriär som konsult.

Head of procurement to Q-Med in Uppsala

On behalf of our customer Q-Med in Uppsala we are looking for a Head of Procurement. You will be responsible for the plant purchasing department which manages all purchasing activities at the site. For this role we are looking for a person with some years of experience in purchasing especially direct purchase and with a background in industrial/FMCG environment.

Produktionsinköpare till Ulricehamn

Vi söker en duktig produktionsinköpare/ operativ inköpare till en nyckelroll hos vår kund i Ulricehamn. Till den här positionen söker vi dig med goda kunskaper i alla delar av inköpsprocessen, som har relevant akademisk utbildning, trivs med ett högt arbetstempo och är beredd att ge det lilla extra för att leverera mot deadline. Helst ser vi också att du har erfarenhet från fordonsindustrin. Stämmer du in på beskrivningen? Då ska du läsa vidare.

Lagerchef till vår kund utanför Malmö

På uppdrag av vår kund utanför Malmö söker vi en lagerchef för ett tidsbegränsat uppdrag på 6 månader med stor möjlighet till förlängning. Har du tidigare erfarenhet av att ha arbetat som lagerchef, teamledare, projektledare eller liknande i tyngre tillverkande industri och har kunskaper i lagerstyrning så kan du vara den vi söker!

Global Purchasing Manager to our customer in Malmö

On behalf of our customer we are looking for a Global Purchasing Manager that will play an integral role in driving improvements within category sourcing. For this position we are looking for a person with a degree in chemistry with a strong business administration experience. Are you used to working with global procurement projects and driving negotiations and agreements setups? Are you ready to put your best foot forward to meet customer requirements? Then this could be the opportunity you are looking for!

IT Sourcing Manager to DeLaval International AB

On behalf of our customer DeLaval we are looking for an IT Sourcing Manager. We offer you a challenging role where you will be responsible for the development and implementation of global IT procurement strategies that supports the overall company goals, reduces IT costs and benefits all DeLaval entities and their employees. This is an opportunity for a person with several years of procurement experience in the information technology space who is ready for a great opportunity to develop within the profession at a truly international company.

Strategic Sourcing Manager to Stoneridge

On behalf of our customer we are looking for a Strategic Sourcing Manager who will be responsible for leading procurement activities for a defined commodity group from start to end of production. As a Strategic Sourcing Manager at Stoneridge you will be offered a flexible, creative and exciting international work that will give you the opportunity to grow both professionally and personally!

Strategisk inköpare Packaging till Saint-Gobain

På uppdrag av vår kund Saint-Gobain Sweden söker vi nu en strategisk inköpare till deras tillverkningsenhet i Billesholm utanför Helsingborg. Har du erfarenhet av att arbeta som strategisk inköpare och är sugen på nya utmaningar? Då har vi jobbet för dig! För rätt person finns möjlighet till globala karriärvägar inom företaget.

Driven Logistikutvecklare till Sveriges största helägda bygghandelskedja

På uppdrag av vår kund Beijer Byggmaterial söker vi nu en Logistikutvecklare med retailerfarenhet och starkt intresse för förbättringsarbete. Är du en person som ser utvecklingspotentialen i logistikflöden och aldrig slutar att skruva på förbättringsskruven? Då är det dig vi söker!

Strategisk inköpare inom mekanik till tillverkande företag i Östergötland

Vi söker en Senior Strategisk Inköpare för mekaniska system till ett uppdrag hos vår kund i Östergötland. Uppdraget är 12 månader långt med stor möjlighet till förlängning.

Konsult inom Supply Chain Management i Västergötland

ValueOne växer med våra kunder i Västergötland! Vi söker därmed konsulter och kandidater som redan nu eller i närtid är tillgängliga för olika uppdrag inom Supply Chain Management. Som konsult hos ValueOne får du möjligheten till personligt och professionell utveckling och får ingå ett team bestående av de främsta inom området. ValueOne jobbar med uppdrag på alla nivåer och ser en stark efterfrågan inom området.

Strategisk Inköpare råmaterial

Saint Gobain är en av världens ledande byggmaterialleverantörer och finns i 67 länder med 170 000 anställda i hela koncernen. I Sverige finns ett 40-tal Saint-Gobain företag med 3600 anställda. ValueOne rekryterar en Strategisk inköpare av råmaterial för vår kund Saint Gobain.

Varuflödesplanerare och inköpare till KGK

KG Knutsson AB är sedan 1946 smörjmedlet i den svenska fordonsbranschen. Vi är ett företag som tror på långsiktiga relationer, därför jobbar vi med starka varumärken och skapar affärer som gynnar alla parter. Vi ger våra leverantörer vårt distributionsnät medan våra kunder får de bästa varumärkena, allt inpackat i vår produktkunskap och precisa distribution. Vårt produkt- och tjänstesortiment är bredast i branschen och på vår e-handelsplats autokatalogen.se hittar våra partners mer än en halv miljon artiklar. Förutom i Sverige finns KGK även i Norge, Finland, Estland, Lettland och Litauen. ValueOne rekryterar en strukturerad och driven Varuflödesplanerare och inköpare till vår kund KGK.

Junior Strategisk Inköpare

Vi söker dig som är i början av din karriär och vill arbeta som Junior Strategisk Inköpare för ett konsultuppdrag hos vår kund i norra Östergötland. Uppdraget är minst 6 månader långt och innebär stor möjlighet till förlängning för rätt person.

Generell intresseanmälan

För dig som är intresserad av att investera i din karriär inom supply chain management rekommenderar vi att skicka in en generell intresseanmälan.

Interest application.

For those of you who are interested in investing in your career within supply chain management, we recommend submitting a general interest application.Consultants within Supply Chain Management

We grow with our customers and are  looking for consultants for assignments within Supply Chain.