Vi söker operativ planerare med erfarenhet av tillverkande industri

Vi söker nu en operativ planerare för ett konsultuppdrag till vår kund i Södertälje. Är du analytiskt lagd och har erfarenhet av produktplanering i tillverkande industri kan detta vara något för dig!

Öhlins Racing AB söker en Supply Planner med teamledaransvar

Vill du vara delaktig i framtagningen av framtidens fjädringssystem? Vill du arbeta på ett företag i teknisk framkant, som agerar på en internationell arena med ett varumärke som är premium? Är du en rutinerad logistiker med ledaregenskaper och van att arbeta i tvärfunktionella processer? Då har vi en tjänst som supply planner med teamledaransvar som kan bli din.

Driven Logistikutvecklare till Sveriges största helägda bygghandelskedja

På uppdrag av vår kund Beijer Byggmaterial söker vi nu en Logistikutvecklare med retailerfarenhet och starkt intresse för förbättringsarbete. Är du en person som ser utvecklingspotentialen i logistikflöden och aldrig slutar att skruva på förbättringsskruven? Då är det dig vi söker!

Materialplanerare till läkemedelsföretag

Vi söker nu en junior Materialplanerare för ett konsultuppdrag på 3 månader i juni-aug. Det här är en chans för dig som är i början av din karriär och vill skaffa dig erfarenhet. Vår kund är ett läkemedelsföretag med huvudkontor i Stockholm.

Bokföringsproffsen söker Redovisningskonsult

Är du redovisningskonsult med kunskaper i bokföring? Vi på Bokföringsproffsen befinner oss i en expansiv fas och söker nu ytterligare en rutinerad redovisningskonsult till vårt fantastiska gäng i Nacka strand.

Strategisk inköpare inom mekanik till tillverkande företag i Östergötland

Vi söker en Senior Strategisk Inköpare för mekaniska system till ett uppdrag hos vår kund i Östergötland. Uppdraget är 12 månader långt med stor möjlighet till förlängning.

Senior Supply Chain Planner

Vi söker en erfaren Senior Supply Chain Planner som huvudsakligen ska arbeta med produktionsplanering. I din roll kommer du att underlätta inköps- och planeringshanteringen genom att utföra mer avancerade uppgifter.

Strategisk inköpare IT

För vår kunds räkning söker vi nu en Sourcing Manager IT för ett konsultuppdrag med placering i södra Stockholm. För rätt person finns stor möjlighet att erbjudas en tillsvidare anställning efter avslutat uppdrag.

Konsult inom Supply Chain Management i Västergötland

ValueOne växer med våra kunder i Västergötland! Vi söker därmed konsulter och kandidater som redan nu eller i närtid är tillgängliga för olika uppdrag inom Supply Chain Management. Som konsult hos ValueOne får du möjligheten till personligt och professionell utveckling och får ingå ett team bestående av de främsta inom området. ValueOne jobbar med uppdrag på alla nivåer och ser en stark efterfrågan inom området.

Projektledare Logistikutveckling

Vi söker en Projektledare för logistikutveckling till ett konsultuppdrag hos vår kund med placering i Landskrona. ​Uppdraget löper på 6 månader. För rätt person finns stor möjlighet att erbjudas tillsvidareanställning.

Konsult inom Supply Chain Management i Skåne

ValueOne växer med våra kunder i Skåne! Vi söker konsulter och kandidater som redan nu eller i närtid är tillgängliga för olika uppdrag inom Supply Chain Management.

Strategisk Inköpare råmaterial

Saint Gobain är en av världens ledande byggmaterialleverantörer och finns i 67 länder med 170 000 anställda i hela koncernen. I Sverige finns ett 40-tal Saint-Gobain företag med 3600 anställda. ValueOne rekryterar en Strategisk inköpare av råmaterial för vår kund Saint Gobain.

Varuflödesplanerare och inköpare till KGK

KG Knutsson AB är sedan 1946 smörjmedlet i den svenska fordonsbranschen. Vi är ett företag som tror på långsiktiga relationer, därför jobbar vi med starka varumärken och skapar affärer som gynnar alla parter. Vi ger våra leverantörer vårt distributionsnät medan våra kunder får de bästa varumärkena, allt inpackat i vår produktkunskap och precisa distribution. Vårt produkt- och tjänstesortiment är bredast i branschen och på vår e-handelsplats autokatalogen.se hittar våra partners mer än en halv miljon artiklar. Förutom i Sverige finns KGK även i Norge, Finland, Estland, Lettland och Litauen. ValueOne rekryterar en strukturerad och driven Varuflödesplanerare och inköpare till vår kund KGK.

Procurement Specialist IM&S

Galderma Nordic AB was established in 1999 and its head office is located in Uppsala, Sweden. We are located in Denmark, Finland, Norway and Sweden. In Iceland, we are represented by a local representative. In the Nordic markets we have drugs and medical solutions for the treatment of a variety of skin diseases such as acne, rosacea, psoriasis, nail fungus and warts. We also have medicines and products for aesthetic treatments. Galderma is an international pharmaceutical company founded in 1981. Today, Galderma operate from 50 sites in 40 countries, with headquarters in Lausanne, Switzerland. ValueOne now recruits a Procurement Specalist IM&S, on behalf of our client Galderma.

Verksamhetsutvecklare inom Logistik

Vi söker nu en kommersiellt driven Verksamhetsutvecklare inom Logistik till ett längre uppdrag hos en av våra kunder i södra Östergötland. För rätt person finns stora möjligheter att erbjudas en tillsvidareanställning efter avslutat uppdrag.

Logistikspecialist till ledande företag inom elektronikindustrin

Vi söker en engagerad logistikspecialist för uppdrag hos vår kund som är ett ledande företag inom elektronikindustrin. Uppdraget är 10 månader långt och är placerat i norra Stockholm.

Junior Strategisk Inköpare

Vi söker dig som är i början av din karriär och vill arbeta som Junior Strategisk Inköpare för ett konsultuppdrag hos vår kund i norra Östergötland. Uppdraget är minst 6 månader långt och innebär stor möjlighet till förlängning för rätt person.

Procurement Engineer

On behalf of our customer we are looking for a Procurement Engineering Professional. The assignment is for a period of 10 months at a company located in Finspång.

Strategisk Inköpare till globalt tillverkande företag i Linköping

Vi söker en Strategisk Inköpare för ett konsultuppdrag hos vår kund som ligger i Linköping. Uppdraget är 6 månader långt med stor möjlighet till förlängning.

Supplier Quality Engineer

On behalf of one of our customers we are now searching for an experienced Supplier Quality Engineer for an assignment of at least six months at one of our customers located north of Stockholm. As Supplier Quality Engineer you will work within our customer’s Global Sourcing organization. Your responsibility will cover a broad number of commodities such as for instance electronics, machining parts and assembled modules etc.

Generell intresseanmälan

För dig som är intresserad av att investera i din karriär inom supply chain management rekommenderar vi att skicka in en generell intresseanmälan.

Interest application.

For those of you who are interested in investing in your career within supply chain management, we recommend submitting a general interest application.Consultants within Supply Chain Management

We grow with our customers and are  looking for consultants for assignments within Supply Chain.