Supply Planner till Haugen-Gruppen i Norrköping

ValueOne söker en driven Supply Planner till en tillsvidareanställning på Haugen-Gruppen i Norrköping. För rätt person erbjuds ett utmanande och omväxlande arbete med välkända varumärken inom dagligvaruhandeln i ett företag som präglas av entreprenörskap, flexibilitet, snabbhet och ansvarstagande.

ValueOne söker konsulter inom inköp i Sundsvall

ValueOne söker drivna inköpsspecialister som vill vara med och växa med våra kunder i Sundsvallsområdet. Vi söker dig som är intresserad av konsultuppdrag och är tillgänglig nu eller på längre sikt för olika tjänster inom Supply Chain, inköp och logistik.

Inköpare till industriföretag i Karlstad

ValuOne söker en inköpare för ett konsultuppdrag på minst 6 månader till ett företag i Karlstad. För rätt person finns stora utsikter till fast anställning efter avslutat uppdrag.

Upphandlare av entreprenad för uppdrag i centrala Stockholm

Vill du bidra till att göra vår planet till en grönare och mer hälsosam plats att leva på? ValueOne söker nu en driven inköpare av entreprenad och byggtjänster för ett konsultuppdrag om minst 6 månaders till ett företag med adress centrala Stockholm. För rätt person finns möjligheter at bli erbjuden en tillsvidareanställning efter avslutat uppdrag.

Category Managers and Project Buyers for assignments in Stockholm

Do you want to contribute to make this world carbon free and our planet healthier to live on? On behalf of one of our customers ValueOne is now looking for several competent Procurement professionals for consultancy assignments at a company located in central Stockholm. For the right candidates there are strong possibilities of being offered a permanent position after completed assignment.

Taktiska projektinköpare för konsultuppdrag i Västerås

ValueOne söker två taktiska projektinköpare för ett 12 månaders konsultuppdrag på ett större tillverkande företag i Västerås alt. Ludvika. Uppdragen ska tillsättas i augusti.

Uppdrag som Quality & Operational Excellence Specialist i Västerås

ValueOne söker en Quality & Operational Excellence Specialist till ett konsultuppdrag på ett elektronikföretag i Västerås. Uppdraget kräver erfarenhet av tågtillverkning.

Manager Global Supply Chain till EG Electronics Group i Stockholm

ValueOne söker en Manager Global Supply Chain till EG Electronics Group i Stockholm. För rätt person erbjuds en spännande roll i ett företag som tillhör de ledande inom sitt område.

Warehouse Manager till telekomföretag i norra Stockholm

ValueOne söker en Warehouse Manager till en fast tjänst hos en ledande distributör inom telekom och trådlös kommunikation i norra Stockholm.

Category Manager till ett industriteknikföretag i Stockholm

ValueOne söker för kunds räkning en erfaren inköpare och logistiker till en tjänst som Category Manager på ett företag verksamt inom industriteknik med placering i Stockholm.

ValueOne söker konsulter inom inköp och logistik i Västerås

ValueOne söker drivna chefer och specialister inom Supply Chain som vill vara med och växa med våra kunder i Västeråsområdet. Vi är söker dig som är intresserad av konsultuppdrag och är tillgänglig nu eller på längre sikt för olika tjänster inom Supply Chain, inköp och logistik.

Karriärsugna konsulter inom inköp och logistik sökes

ValuOne söker strategiska inköpare och logistikutvecklare med 3-5 års erfarenhet för spännande och utvecklande konsultuppdrag hos våra kunder.

Junior Strategisk Inköpare

Vi söker dig som är i början av din karriär och vill arbeta som Junior Strategisk Inköpare för ett konsultuppdrag hos vår kund i norra Östergötland. Uppdraget är minst 6 månader långt och innebär stor möjlighet till förlängning för rätt person.

Generell intresseanmälan

För dig som är intresserad av att investera i din karriär inom supply chain management rekommenderar vi att skicka in en generell intresseanmälan.

Interest application.

For those of you who are interested in investing in your career within supply chain management, we recommend submitting a general interest application.Consultants within Supply Chain Management

We grow with our customers and are  looking for consultants for assignments within Supply Chain.