Warehouse Manager till telekomföretag i norra Stockholm

ValueOne söker en Warehouse Manager till en fast tjänst hos en ledande distributör inom telekom och trådlös kommunikation i norra Stockholm.

Om rollen

Som Warehouse Manager har du det operativa ansvaret för företagets lager. I ansvaret ingår att hantera Inbound, Outbound och Warehouse Control samt chefsansvar för cirka 40 medarbetare som hanterar över 2000 leveranser per dag inom Norden. Till din hjälp har du fem direktrapporterande chefer. I rollen ansvarar du även för bemanning, arbetsfördelning, arbetsmiljön och säkerhet på lagret samt för att underhålla 3PL-kontrakt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Kontrollera och ansvara för lagerverksamheten
  • Arbeta med att ständigt förbättra processer och rutiner.
  • Ansvara för att verksamheten verkar i enlighet med kvalitetssystemet samt branschstandarder.
  • Upprätthålla och förbättra 3PL-kontrakt.
  • Leda, planera och fördela lagerarbetet.
  • Ansvara för runt 40 anställda inom lagret
  • Du rapporterar till Supply Chain & Operations Director och ingår i ledningsgruppen inom Supply Chain.

Kompetenser och erfarenheter

Du har minst 5 års erfarenhet från en ledande position inom lagerverksamhet. Erfarenhet av förändringsprojekt såsom automatisering är meriterande. Det är även meriterande om du tidigare har arbetat i en internationell miljö. Vi ser också gärna att du har en högskoleutbildning inom logistik eller motsvarande.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Som person är du är trygg med att leda och organisera andras och ditt eget arbete. Du har goda ledaregenskaper och drivs av ett stort engagemang för ditt arbete. Att arbeta med ständiga förbättringar känns naturligt för dig och du är van att hantera snabba förändringar och pressade situationer. Du kommer att ha många kontaktytor inom organisationen både på lagret, mot huvudkontoret i Kista och även med externa partners. Goda kommunikationskunskaper är därför viktigt för rollen. Du måste dessutom behärska svenska och engelska obehindrat både muntligt och skriftligt.

Ansökan

Ansökan och CV skickar du in snarast via vår hemsida: https://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänsterna löpande. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99.

ValueOne är specialister inom Supply Chain Management, inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags Supply Chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.