Taktiska projektinköpare för konsultuppdrag i Västerås

ValueOne söker två taktiska projektinköpare för ett 12 månaders konsultuppdrag på ett större tillverkande företag i Västerås alt. Ludvika. Uppdragen ska tillsättas i augusti.

Om rollen

Uppdraget som taktisk projektinköpare innebär att du, med ansvar för en tilldelad kategori eller grupp av kategorier, ska utveckla, planera och implementera Supply chain-strategier med fokus på att optimera kostnader, kvalitet, leverans och tillförlitlighet hos leverantörer och levererade produkter. Du arbetar kontinuerligt med förbättringsprocesser, implementerar inköpsstrategier i linje med företagets affärsstrategi och säkerställer att leverantörerna möter nuvarande och framtida affärsbehov. I rollen kommer du att arbeta nära R&D, vilket innebär att du bör ha kunskaper i ritningsläsning. Resor förekommer i tjänsten.

Erfarenhet och kompetens

Vi söker dig som har några års erfarenhet av en liknande roll, gärna från ett företag inom energisektorn. Teknisk förståelse och erfarenhet från tillverkande företag är meriterande för rollen, liksom erfarenhet av projektbaserat arbete. Vidare är du en duktig stakeholder manager som förstår vikten av bra samarbete med R&D, Produktion etc.

Som person är du analytisk och självgående, du är lösningsorienterad och har lätt för att samarbeta med andra.

Ansökan

Ansökan och CV skickar du in snarast via vår hemsida: https://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänsterna löpande. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99.

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik.​ Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.​