Senior Project Planning & Controls Specialist till företag i Västerås

ValueOne söker en Senior Project Planning & Controls Specialist för ett konsultuppdrag till ett tillverkande företag i Västerås. Uppdraget är på heltid och löper till årsskiftet med möjligheter till förlängning. Tillsättning snarast.

Om rollen

För uppdraget söker vi dig som har gedigen erfarenhet av project controlling. Din huvudsakliga uppgift kommer att vara att leda planeringen, schemaläggningen och kostnadskontrollarbetet för alla faser i projektet.

Övriga arbetsuppgifter:

  • Underhålla och analysera faktiska och prognostiserade scheman, kostnader och risk.
  • Övervaka, rapportera och hantera avvikelser.
  • Säkerställa att projektet följer vedertagen metodik och genomförandepraxis i enlighet med interna standardförfaranden.
  • Säkerställa att ett integrerat schema och kostnadskontroll för prestandamätning för hela projektets omfattning tillhandahålls.

Din bakgrund

Vi söker dig som har arbetat minst 7 år med liknande arbetsuppgifter inom projektledning och har erfarenhet av internationellt projektarbete. Vi ser helst att du har jobbat med projekt inom elektronik alternativt transport eller industri. Meriterande för uppdraget är också att du har kunskaper i projektledningssystemet Primavera. Vidare är erfarenhet av projektplanering värdefullt för rollen. Kunskaper i engelska på affärsnivå krävs.

Ansökan

Du är välkommen att skicka in din ansökan via vår hemsida på: https://valueone.se/aktuella-jobb/. Uppdragen tillsätts löpande varför vi gärna vill ha din ansökan så fort som möjligt. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till Olof Widmark, 070 786 80 99.

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.