Strategisk inköpare till uppdrag i Västerås

ValueOne söker en strategisk inköpare till ett konsultuppdrag på ett tillverkande företag i Västerås. Uppdraget är på nio månader och ska tillsättas snarast.

Om rollen

Du kommer att arbeta med inköp av tekniska komponenter och halvfabrikat på en taktisk och strategisk nivå. Rollen inkluderar leverantörsutveckling och avtalsförhandling, liksom utveckling, planering och implementering av effektiva inköpsstrategier i linje med företagets affärsstrategi. Fokus ligger på att optimera kostnader, kvalitet, leverans och tillförlitlighet hos leverantörer och levererade produkter. Viktigt är att säkerställa att leverantörsbasen håller hög kvalitet och har kapacitet att möta företagets nuvarande och framtida behov.

Erfarenhet och kompetens

Till det här uppdraget söker vi dig som är en erfaren inköpare med viss erfarenhet av strategiskt inköpsarbete och som vill fortsätta att utvecklas i den riktningen. För att bli framgångsrik i uppdraget behöver du också ha erfarenhet av förhandlingar och kvalificerat inköpsarbete samt en teknisk förståelse. Helst ser vi också du har utbildning på akademisk nivå eller liknande. Kommersiellt intresse och förståelse är avgörande för rollen liksom väldigt god samarbetsförmåga och problemlösning.

Ansökan

Ansökan och CV skickar du in snarast via vår hemsida: https://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänsterna löpande. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99.

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik.​ Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.​