Inköpare och planerare till uppdrag söder om Stockholm

ValueOne har behov av ett antal operativa inköpare och supply planners med erfarenhet av produktions- och materialplanering till ett flertal brådskande konsultuppdrag söder om Stockholm. Längden på uppdragen varierar mellan 6 och 12 månader.

Hos ValueOne ges du möjlighet till personlig samt professionell utveckling och får ingå i ett erfaret team med stor kompetens. Vi är specialister inom supply chain management och kan erbjuda dig en möjlighet att utvecklas och utmana din yrkeskompetens och ledarförmåga genom spännande uppdrag inom en mängd olika branscher.

Om rollen

Till våra kunder söder om Stockholm söker vi just nu operativa inköpare till uppdrag som bl.a. innefattar beställning av lagerlagt material samt säkerställning av tillgänglighet och kapitalbindning mot lager. Vi söker också operativa planerare för uppdrag där bl.a. flödeskoordinering, planering av materialinköp och produktionsplanering ingår som viktiga inslag, samt supply chain planners med god logistikkompetens och erfarenhet av att jobba med S&OP.

Uppdragen är placerade söder om Stockholm varför det är en fördel om du bor i den delen av länet.

Erfarenhet och kompetens

För att bli aktuell för uppdragen bör du ha 2-3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna med en akademisk utbildning som grund, exempelvis inom ekonomi, teknik eller supply chain. Erfarenhet av produktions- och materialplanering är viktigt. I en av rollerna kommer du att bidra med information till S&OP-processen och bedriva ett avancerat arbete i Excel. Du bör även vara tillgänglig med kort varsel. Vi värdesätter också om du har goda analytiska och kommunikativa förmågor, är självgående och har lätt för att skapa och utveckla kontakter.

Ansökan

Du är välkommen att skicka in din ansökan via vår hemsida på: https://valueone.se/aktuella-jobb/. Uppdragen tillsätts löpande varför vi gärna vill ha din ansökan så fort som möjligt. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till Olof Widmark, 070 786 80 99.

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.