Logistikutvecklare till företag söder om Stockholm

ValueOne söker en logistikutvecklare med särskilt fokus på utveckling av transporter i ett konsultuppdrag på 6 månader för ett företag beläget ca 30 minuter söder om Stockholm. Uppdraget är på heltid och ska tillsättas snarast.

Om rollen

Uppdraget som logistikutvecklare innebär att du ska arbeta med utveckling av logistiken och både in- och uttransporter. Majoriteten av alla transporter avser olja och sker med tankbilar. Du fungerar som ett stöd till inköpsavdelningen vid transportupphandlingar men förväntas också utveckla och effektivisera företagets existerande transportflöden. I rollen krävs även att du har en förståelse för lagerdrift och konsekvenserna av ineffektiva transporter. Du rapporterar till Lagerchefen men kommer också ha ett nära samarbete med Director of Supply Chain.

Erfarenhet och kompetens

För att bli aktuell för uppdraget krävs att du har tidigare erfarenhet av och kunskaper om logistik och transporter. Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning inom lämpligt område, tex logistik, ekonomi eller supply chain.

Vi söker dig som drivs av en nyfikenhet på förändringar, har lätt för att knyta kontakter och har en stark egen drivkraft att lyckas. I rollen kommer du att ha många kontaktytor både externt och internt, vilket ställer krav på god social och kommunikativ förmåga. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.  

Ansökan

Du är välkommen att skicka in din ansökan via vår hemsida på: https://valueone.se/aktuella-jobb/. Uppdragen tillsätts löpande varför vi gärna vill ha din ansökan så fort som möjligt. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till Olof Widmark, 070 786 80 99.

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.