Lager- och distributionschef till företag söder om Stockholm

ValueOne rekryterar en erfaren lager- och distributionschef till ett producerande företag söder om Stockholm.

Om rollen

I rollen ansvarar du för driften av ett lager och har en nyckelroll i utvecklingen av företagets logistik, distribution och lagerverksamhet. Som lager- och distributionsansvarig driver du alla processer kring lager, inventering och intern distribution. Tjänsten innefattar ansvar för planering av transporter, lastning av varor och hantering av avtal med externa leverantörer för verksamheten. Lager- och distributionsansvarig har budget- och personalansvar samt ett ansvar för arbetsmiljön.

Erfarenhet och kompetens

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av arbete inom logistik och supply chain samt minst fem års erfarenhet som chef i en liknande position. För att du ska bi framgångsrik i rollen ser vi helst att du har en akademisk utbildning inom logistik eller har förvärvat liknande kunskaper på annat sätt. Vidare kräver rollen kunskaper i WMS och de lagar och regler som styr driften av en lagerverksamhet. Tjänsten ställer också krav på erfarenhet av förbättrings- och arbetsmiljöarbete. Du bör dessutom ha goda kunskaper i svenska och engelska, i skrift och tal.

Du är en person vars naturliga ledarskapsförmåga och pedagogiska färdigheter gör att du har lätt för att kommunicera och få dina medarbetare med dig. Du är strukturerad och har en utpräglad analytisk förmåga samt lätt för att fatta beslut och ta initiativ.

Ansökan

Du är välkommen att skicka in din ansökan via vår hemsida på: https://valueone.se/aktuella-jobb/. Uppdragen tillsätts löpande varför vi gärna vill ha din ansökan så fort som möjligt. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till Olof Widmark, 070 786 80 99.

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.