Trafik- och tulladministratör till Bring Cargo i Jönköping

ValueOne rekryterar en strukturerad och driven trafik- och tulladministratör till en omväxlande och varierande tjänst på Bring Cargo International i Jönköping.

Bring Cargo International är koncernens specialist för internationella transporter av stycke- och partigods i hela Europa. Vi erbjuder logistiktjänster med hög turtäthet på landsväg och järnväg, inom Norden, till/från Europa, Asien och Mellanöstern. Vår ambition är att ta vara på flexibiliteten från direktbilstrafiken och miljöfördelarna med spårbundna transporter genom att kundanpassa våra erbjudanden. Varje sändning är viktig för oss och med kunden i fokus arbetar vi ständigt för att utveckla våra tjänster. https://www.bring.se/

Om rollen

Din roll kommer att vara att stötta och vara behjälplig i den dagliga verksamheten för en grupp trafikledare som arbetar med transporter i Norden och Östeuropa. Arbetet innefattar administrativa uppgifter men du kommer även att ha kontakt med kunder och leverantörer. Du förväntas även hantera övriga uppgifter och händelser som dyker upp under dagen. Du sitter tillsammans med erfarna trafikledare som behöver förstklassig support i sitt dagliga arbete där kommunikation, samarbete och flexibilitet är viktigt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Fraktbokningar och fakturering
  • Hantera prisförfrågningar, reklamationer och godssökning
  • Tulladministration och dokumentering till länder utanför EU
  • Övriga administrativa uppgifter som kan uppstå på en trafikavdelning

Erfarenhet och kompetens

Vi tror att du sedan tidigare har erfarenhet från internationella transporter och har en administrativ ådra. Har du kunskaper inom tullhantering så är detta meriterande. Goda kunskaper i engelska är ett krav. 

Du är strukturerad och noggrann och kan därför snabbt prioritera om dina arbetsuppgifter vid behov. Tempot på arbetsplatsen är högt vilket ställer krav på att du har förmåga att prioritera och jobba målinriktat. Bring Cargo är en arbetsplats med god stämning där laget alltid går före jaget. För att du ska trivas i rollen och i gänget är därför samarbetsförmåga och goda sociala färdigheter ett måste.

Ansökan

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: https://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänsterna löpande. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Marcus Ljung på marcus.ljung@valueone.se alt 0705-187441.

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik.​ Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.​