Transportadministratör till distributionsföretag i Jönköping

ValueOne söker en transportadministratör till ett distributionsföretag i Jönköping. Tjänsten ska tillsättas snarast.

Om rollen

Du kommer att arbeta på en avdelning som administrerar trafiken för ett stort antal trailers varje vecka med leveranser i hela Sverige och export mot länder inom och utom EU. Tillsammans med dina kollegor i gruppen hanterar du dagliga uppgifter så som fakturering, kontering, behandling av åkarrapporter och registrering med mera. Du förväntas även bistå med övrigt förekommande administrativa uppgifter på en trafikavdelning. Tjänsten innebär inledningsvis att du är anställd som konsult hos ValueOne men med goda möjligheter till anställning hos kund.

Erfarenhet och kompetens

Vi söker dig som eftergymnasial utbildning inom logistik/transport eller med motsvarande erfarenhet från logistik/distributionsbranschen. För att du ska trivas i rollen bör du också ha goda kunskaper i MS Office samt tala och skriva flytande svenska och engelska. Kunskaper i tullformalia är meriterande liksom erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Som person är du självgående, har känsla för service och intresse för logistik och problemlösning. Vidare är du flexibel, stresstålig och duktig på att prioritera dina arbetsuppgifter. Vi ser det också som en självklarhet att du är positiv, noggrann, ansvarstagande samt har lätt för att skapa goda relationer.

Ansökan

Du är välkommen att skicka in din ansökan via vår hemsida på: https://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi tillsätter uppdrag löpande varför vi gärna vill ha din ansökan så fort som möjligt. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till Marcus Ljung på telefon 070-518 74 41 eller Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99.

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.