Supply Specialist för uppdrag till tillverkande företag i Västerås

ValueOne söker en Supply Specialist för ett konsultuppdrag mitt tillsättning snarast på ett tillverkande företag i Västerås. Uppdraget är på 6 månader med möjlighet till förlängning.

Om rollen

I rollen som Supply specialist ansvarar du för en eller flera artikelgrupper och ser till att dessa drivs på ett strategiskt och professionellt sätt. Din uppgift är att uppnå bästa möjliga avtalsvillkor med hänsyn till pris, kvalitet och leveranskapacitet samt skapa långsiktiga strategier och goda relationer med leverantörer och interna funktioner. Du fungerar som stöd i det operativa inköpsarbetet och hanterar offertförfrågningar från leverantörer rörande inköpt material. I ditt ansvarsområde ingår också att driva förhandlingar och avtal. Förutom detta förväntas du även medverka till ett kontinuerligt förbättringsarbete av processer och leveransprestanda.   

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Driva avtal och förhandlingar
  • Hantera offertförfrågningar
  • Projektkoordinering av inköpsprojekt
  • Följa upp leverantörer och skapa förbättringsplaner efter behov
  • Implementera nya leverantörer och material
  • Bidra till utvecklingen av en högpresterande försörjningskedja inom ditt eget varuområde
  • Delta i produktutveckling som sourcingrepresentant
  • Delta i regionala och globala commodity teams

Erfarenhet och kompetens

Vi söker dig som har universitetsexamen inom teknik eller ekonomi eller liknande med minst ett par års arbetserfarenhet från Supply Chain Management, komponentteknik, kvalitet eller produktutveckling. Flytande kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Du är som person lösnings- och resultatfokuserad och är van att driva förbättringsarbete i din dagliga verksamhet. Utöver detta är du en lagspelare som trivs i en position med många utvecklingsmöjligheter. Vidare är du ansvarsfull och serviceinriktad med god analytisk förmåga.

Ansökan

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: https://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99.  

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.