Gruppchef för operativ flödesoptimering till ICA e-handel i Stockholm

ValueOne rekryterar en gruppchef för operativ flödesoptimering till ICA:s e-handelslager i Jordbro söder om Stockholm. Trivs du med arbete i ett högt tempo och har tidigare erfarenhet av att leda grupper inom lager och logistik kan detta vara en tjänst för dig.

ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag med verksamhet inom mat och måltider, bank, apotek, specialvaror och fastigheter. ICAs värderingar grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskap. Balansen mellan individens drivkraft och kraften i det gemensamma är en del av vår framgång. Har du viljan och egna idéer finns en mängd möjligheter att lyckas hos oss.

Fler och fler människor i Sverige väljer e-handel för sin veckohandling. På ICA satsar många butiker stort på att vara det självklara valet även på nätet. ICA E-handel i Jordbro är en viktig del för att stärka butikernas leveranserbjudande och e-handelsförsäljning i Stockholm. I e-handelsaffären ingår vår transporttjänst där vi levererar med egen fordonsflotta till butik och direkt hem till slutkonsument. 

Om rollen

I rollen som gruppchef för operativ flödesoptimering kommer du att ha ansvar för ett team som planerar och styr den dagliga produktionen på ICA:s e- handelslager i Jordbro. Gruppen har det övergripande ansvaret för att ICA:s olika plockzoner taktar rätt och att kritiska klartider hålls i samråd med gruppcheferna.

Som gruppchef har du personalansvar för teamet och tillsammans med dina medarbetare säkerställer du kvaliteten och den dagliga driften på lagret. Arbetet sker i nära samarbete med övriga gruppchefer i lagerdrift och med transportavdelningen.

Erfarenhet och kompetens

Till rollen söker vi dig som har god erfarenhet från att styra verksamheter med en stor personalstyrka inom lagerverksamhet och då gärna inom e-handel. God datorvana och särskilt goda kunskaper i Excel är ett krav. Eftergymnasial utbildning inom logistik är meriterande. Du behärskar svenska i tal och skrift.

En förutsättning för att du ska vara framgångsrik i rollen är att du har god samarbetsförmåga och känner stort engagemang för verksamheten och ICA:s kunder. Som person är du kommunikativ och lösningsorienterad och fattar dina beslut baserad på fakta och i samråd med ditt team och kollegor. Du trivs med arbete i ett högt tempo med varierande arbetsuppgifter som du utför på ett strukturerat och noggrant sätt, även under tidspress.

Du är en ledare som får ditt team att växa och utvecklas i sina roller samtidigt som du är självgående, noggrann, analytisk och ansvarstagande. Vidare är du målfokuserad och arbetar gärna med ständiga kvalitets- och förbättringsarbeten.

Ansökan

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: https://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99.  

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.