Sjöspeditör för konsultuppdrag till företag i Jönköping

ValueOne söker en sjöspeditör för ett halvårslångt konsultuppdrag till vår kund i Jönköping med start omgående.

Om rollen

I rollen som sjöspeditör har du den övergripande kontrollen över företagets alla transporter från bokning till slutfakturering. Fokus ligger på sjöexportflöden och crosstrade. I dina uppgifter ingår att boka sjötransporter runt om i Europa enligt de regler och riktlinjer som varje region kräver. Rollen ställer höga krav på flexibilitet, servicekänsla och god samarbetsförmåga då även andra administrativa uppgifter kan komma på ditt bord.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Planera och boka transporter
  • Kundkontakt och Kundservice
  • Bevaka leveranser
  • Utfärda transportdokument
  • Fakturering och kostnadskontroll

Erfarenhet och kompetens

För att bli aktuell för rollen behöver du ha gymnasieutbildning och minst ett års erfarenhet av att arbeta med sjöspedition, gärna export och crosstrade. Eftergymnasial utbildning inom logistik eller transport är meriterande. Kunskaper i svenska och engelska, i skrift och tal, är viktigt eftersom arbetet innehåller många internationella kontakter. Kunskaper i Office 365 och CargoWise är meriterande.

Vi söker dig som har förmåga att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt och har lätt för att samarbeta. Du är noggrann och har en utpräglad servicekänsla och trivs i föränderliga miljöer där din positiva inställning, problemlösningsförmåga och ansvarstagande förhållningssätt kommer till sin rätt.

Ansökan

Du är välkommen att skicka in din ansökan via vår hemsida på: https://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi tillsätter uppdrag löpande varför vi gärna vill ha din ansökan så fort som möjligt. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till Marcus Ljung, 0705-187441

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.