Produktionsplanerare till tillverkande företag i Södertälje

ValueOne söker en produktionsplanerare för ett konsultuppdrag till vår kund i Södertälje. Uppdraget ska tillsättas snarast.

Om rollen

Uppdraget som produktionsplanerare är en operativ tjänst där du kommer att arbeta i en koordinerande roll med många kontaktytor inom företaget, främst mot produktionen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Koordinera med andra avdelningar för ett balanserat flöde utan avbrott
  • Koordinera produktionsflödet för en eller flera produktområden
  • Planera och prioritera för att maximera produktivitet och minska ledtid
  • Intern och extern kommunikation
  • Frisläppa och koordinera MRP-order
  • Planera materialinköp.

Erfarenhet och kompetens

Till uppdraget söker vi dig som har tidigare erfarenhet av produktionsplanering i tillverkande industri. Goda kunskaper i Excel är ett krav liksom goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

I den här rollen trivs du som har en god kommunikativ förmåga och har lätt för att samarbeta. Du gillar att vara spindeln i nätet och ha många arbetsuppgifter igång samtidigt. Vidare är du analytisk, strukturerad och har lätt för att prioritera.

Ansökan

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: https://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänsterna löpande. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99.

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik.​ Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.​