Inköpschef till industriföretag i Gästrikland

ValueOne söker en inköpschef för ett konsultuppdrag hos ett industriföretag i Gästrikland. Uppdraget ska tillsättas snarast och löper på sex månader med möjlighet till förlängning.

Om rollen

I uppdraget som inköpschef ingår ansvar för en grupp bestående av drygt tio personer som i huvudsak arbetar med operativt inköp och materialplanering samt visst taktiskt inköp. Fokus ligger på kortsiktig och medellång materialförsörjning. Du förväntas leda och driva gruppens arbete framåt och parallellt med detta bidra med analyser och perspektiv på hur verksamheten kan utvecklas och förbättras på lång sikt.

Erfarenhet och kompetens

Rollen ställer höga krav på goda ledaregenskaper och förmåga att prioritera och delegera det dagliga arbetet. För att bli aktuell för uppdraget bör du därför vara skicklig på att organisera och ha kapacitet att hantera komplexa situationer. Mångårig erfarenhet inom inköp och materialplanering och minst tre år i en personalledande befattning är ett krav för rollen. Likaså universitetsutbildning inom ekonomi/industriell ekonomi eller motsvarande, liksom erfarenhet från att jobba med internationella leverantörer. Rollen kräver dessutom att du talar och skriver flytande svenska och engelska. 

Till uppdraget söker vi dig som har god organisationsförmåga, ett strukturerat arbetssätt och väl utvecklad kommunikativ och analytisk förmåga. Du är skicklig på att skapa och underhålla relationer med både interna och externa stakeholders och är drivande och lösningsorienterad.

Ansökan  

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: https://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99.  

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.