Packaging Specialist

ValueOne söker en Packaging Specialist till ett företag inom tillverkande industri i Västerås.

ValueOne är specialister inom Supply Chain Management – inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning och rekryteringsstöd inom vårt specialistområde samt verksamhetsutveckling av företags funktion för Supply Chain avseende strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Vi kan erbjuda en mängd olika uppdrag på alla nivåer inom Supply Chain Management. Som konsult hos ValueOne ingår du i ett professionellt och driftigt team bestående av de främsta konsulterna inom inköp och logistik. Väljer du att gå med i vårt team erbjuds du:

  • marknadsmässig lön, som du själv kan påverka
  • tjänstepension
  • sjuk- och vårdförsäkring 
  • friskvårdsbidrag
  • personlig coachning och karriärrådgivning
  • nätverksträffar med kompetenta kollegor och Supply Chain professionals genom återkommande event och föreläsningar 
  •  kompetensutveckling genom världsledande individanpassade utbildningar och kurser inom Supply Chain tack vare vårt partnerskap med CIPS (www.cips.org)

Om rollen

Som Packaging Specialist ingår du i företagets inköpsteam och driver den förändring som behövs för att uppfylla behoven för företagets nya fabrik i Västerås. Du kommer agera projektledare och arbeta med att säkerställa att emballage för inkommande material matchar kraven för företagets nya fabrik. Du driver implementeringen tillsammans med företagets lokala inköpsteam och leverantörer. Vidare kommer du att analysera nuläget för paketering av inkommande material från leverantörer och tar hänsyn till olika aspekter som säkerhet, hållbarhet, logistik i fabriken, transporter samt kostnader.

Erfarenhet och kompetens

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av en liknande roll. Vidare har du goda kunskaper inom både inköp och logistik. Du har en bra helhetssyn samtidigt som du har god förmåga att se detaljer. Som person är du en kommunikativ lagspelare som aldrig ger upp. Vi ser gärna att du är analytisk och resultatorienterad. Du talar och skriver svenska och engelska flytande. 

Ansökan  

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdraget är du välkommen att kontakta Johanna Hallnemo på telefon: 072-143 23 79 alternativt 010 332 29 20.