Senior Produktionsplanerare

ValueOne söker en Senior Produktionsplanerare för ett längre konsultuppdrag hos ett tillverkande företag norr om Stockholm. Uppdraget löper på drygt tolv månader med möjlighet till förlängning och ska tillsättas snarast.

ValueOne är specialister inom Supply Chain Management – inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning och rekryteringsstöd inom vårt specialistområde samt verksamhetsutveckling av företags funktion för Supply Chain avseende strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Vi kan erbjuda en mängd olika uppdrag på alla nivåer inom Supply Chain Management. Som konsult hos ValueOne ingår du i ett professionellt och driftigt team bestående av de främsta konsulterna inom inköp och logistik. Väljer du att gå med i vårt team erbjuds du:

  • marknadsmässig lön, som du själv kan påverka
  • tjänstepension
  • sjuk- och vårdförsäkring 
  • friskvårdsbidrag
  • personlig coachning och karriärrådgivning
  • nätverksträffar med kompetenta kollegor och Supply Chain professionals genom återkommande event och föreläsningar 
  • kompetensutveckling genom världsledande individanpassade utbildningar och kurser inom Supply Chain tack vare vårt partnerskap med CIPS (www.cips.org)

Om rollen

I rollen som Senior Produktionsplanerare ligger ditt fokus på att planera och koordinera produktionen av komplexa system och produkter. Du ansvarar för dina produkter från produktionsstart till dess att produkterna är färdigmonterade och klara för leverans. Utöver detta kommer du att ha en central roll i att driva och genomföra projekt inom verksamhetsutveckling kopplade till produktionen. Arbetet sker i samarbete med olika avdelningar och intressenter med syfte att identifiera förbättringsområden och implementera effektiva processer och strategier.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Analysera produktionsflöden.
  • Utvärdera material- och resursbehov.
  • Säkerställa att produktionen följer givna tidsramar och kvalitetsstandarder.

Erfarenhet och kompetens

För att bli aktuellför uppdraget krävs att du har minst tre års erfarenhet inom produktion, logistik eller produktionsplanering och en akademisk utbildning inom relevant område. Kunskaper i Excel, VBA, SQL och IFS är meriterande.

Dina personliga egenskaper väger tungt. Då du kommer att ha många kontakter inom och utanför företaget är det viktigt att du har lätt för att samarbeta och kommunicera med andra. Du är som person social och utåtriktad med en flexibel och lösningsinriktad inställning till problem och utmaningar. Intresse och erfarenhet av att driva förbättringsarbete är ett stort plus.

Ansökan  

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdraget är du välkommen att kontakta Frank Hemgren på telefon: 070 748 18 91 alternativt 010 332 29 20.