Senior strategisk inköpare elinfrastruktur

Vill du vara med och bidra till den gröna omställningen och delta i en av Sveriges största industrisatsningar? Har du expertkunskaper om elinstallation och elhandel? ValueOne söker Sveriges bästa Strategiska inköpare av elinfrastruktur till ett spännande konsultuppdrag hos ett tillverkande företag i västra Sverige. För rätt person kan vi erbjuda en tillsvidareanställning i vårt starka gäng och en unik möjlighet att påverka omställningen till en klimatvänligare industri. Uppdraget ska tillsättas i juni och väntas löpa i två år eller mer.

ValueOne är specialister inom Supply Chain Management – inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning och rekryteringsstöd inom vårt specialistområde samt verksamhetsutveckling av företags funktion för Supply Chain avseende strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Vi kan erbjuda en mängd olika uppdrag på alla nivåer inom Supply Chain Management. Som konsult hos ValueOne ingår du i ett professionellt och driftigt team bestående av de främsta konsulterna inom inköp och logistik. Väljer du att gå med i vårt team erbjuds du:

  • marknadsmässig lön, som du själv kan påverka
  • tjänstepension
  • sjuk- och vårdförsäkring 
  • friskvårdsbidrag
  • personlig coachning och karriärrådgivning
  • nätverksträffar med kompetenta kollegor och Supply Chain professionals genom återkommande event och föreläsningar 
  • kompetensutveckling genom världsledande individanpassade utbildningar och kurser inom Supply Chain tack vare vårt partnerskap med CIPS (www.cips.org)

Om rollen

I rollen som Senior Strategisk inköpare kommer du att ansvara för inköp av elinfrastruktur och processel i nära samarbete med en erfaren projektledare. Inköpen kommer att göras i samband med uppbyggnad av en ny klimatvänlig produktionsanläggning och rör sig om allt från ställverk och anslutningar in till fabriken till grövre strömförsörjning, stamnät, elnätsavtal med mera.

Erfarenhet och kompetens

Till uppdraget söker vi dig som har mycket goda kunskaper om elnätshandel och viss insikt i tekniska lösningar för transformering och distribution på fabriksnivå. Viktigt är också att du kan se sambanden mellan in- och utgående energi och har erfarenhet av elförsörjning inom automation.

Rollen kräver vidare stor kommersiell förståelse och teknisk läggning gärna med praktisk erfarenhet, vilket gör att du kan ifrågasätta beslut på ett sunt sätt. Förutom detta sätter vi också stort värde på erfarenhet av att verka i monopolstyrda branscher.

Ansökan  

Varmt välkommen med din ansökan! Vi hanterar ansökningar och tillsätter uppdrag löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdraget är du välkommen att kontakta Roger Tännström på telefon: 073 504 10 11 alternativt 010 332 29 20.