Materialplanerare till läkemedelsföretag

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain-verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Vi söker nu en junior Materialplanerare för ett konsultuppdrag på 3 månader i juni-aug. Det här är en chans för dig som är i början av din karriär och vill skaffa dig erfarenhet. Vår kund är ett läkemedelsföretag med huvudkontor i Stockholm.

Om rollen

I rollen som Materialplanerare kommer du att arbeta med operativ support över sommarmånaderna med fokus på materialplanering.

Om dig

Det här är ett uppdrag som passar dig som har en relativt färsk eftergymnasial utbildning i logistik och något års yrkeslivserfarenhet från en tidigare motsvarande roll. Kunskaper i SAP är önskvärt.

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida på: https://valueone.se/aktuella-jobb/. Sista ansökningsdag är den 23 maj 2019. Vi hanterar ansökningar löpande varför tillsättning kan komma att ske tidigare.

För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till Frank Hemgren 070 7481891.