Supply chain manager till växande bolag inom hår- och hudvård

REF International AB är ett expansivt svenskt företag som ligger i framkant och driver en innovativ teknisk utveckling av hårvårdsprodukter för professionell användning. Produkterna finns idag i 28 länder och företaget är i en intensiv tillväxtfas. Företaget marknadsför kompletta serier för hårvård och hudvård.

Valueone söker nu för REF Internationals räkning en stjärna inom supply chain management. Som supply chain manager blir du en viktig kugge i bolagets fortsatta tillväxt med ansvar för inköp och lageruppföljning av professionella hårvårdsprodukter. Har du några års inköpserfarenhet från en snabbrörlig verksamhet inom retail/FMCG kan detta vara rollen som är som klippt och skuren för dig!

Rollen

Som supply chain manager har du ett helhetsansvar för inköpslogistiken på företaget. Fokus ligger på att planera inköpen efter rätt lagernivåer och kapitalbindning. Dessutom ansvarar du för transporter, upphandling av transportpriser och löpande orderflöden.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Planering av inköp från diverse leverantörer.
 • Inköp till Swedish Haircare Inc.
 • Uppföljning och optimering av logistikkostnader och lagernivåer enligt satta riktlinjer.
 • Ansvara över artikelregister och kalkylpriser
 • Uppföljningen med lagret och sammanställning av felplock och att lagret upprätthåller eventuell åtgärdsplan.
 • Ansvara över fakturering och att data är rätt insatt för att ICT-kopplingen skall fungera.
 • Löpande föra dialog med försäljningsavdelning om prognoser för restnoteringar och även produkter som skall säljas ut för att optimera lagret. Tex promotion material, eller produkter med för höga lagervärden.
 • Löpande gå igenom lagrets fakturor för att säkerställa att vi blir debiterade priser enligt avtal.
 • Löpande dialog med transportörer för att boka transport vid import eller export.
 • Löpande följa upp och kontrollera transportkostnader.
 • Månatligen sammanställa en logistikrapport till VD med uppföljning på planering av inköp och stämma av logistikkostnader mot budget.

Delade arbetsuppgifter med Office Manager

 • Ta emot, registrera och administrera ordrar.
 • Boka transporter vid export och import samt förhandla priser.
 • Fakturering

Du rapporterar till vice VD på REF International/ CEO Capstone Cosmetics. REF:s kontor är placerat i snygga lokaler på Östermalm i Stockholm.

Din bakgrund

Till den här rollen söker vi dig som har högskoleutbildning i Supply Chain Management alternativt ekonomi med minst fem års erfarenhet från en liknande position. Du ska också ha minst tre års erfarenhet från arbete i en närliggande bransch. För tjänsten krävs också att du talar och skriver svenska och engelska flytande.

Som person är du analytiskt lagd med förmåga att sammanställa rapporter utifrån givna KPI:er och utifrån dessa dra slutsatser och fatta beslut. Med din drivna attityd får du saker att hända och tvekar inte att ge det lilla extra för att åstadkomma resultat och nå uppsatta mål. REF International verkar i en snabbrörlig bransch, vilket ställer krav på agil flexibilitet och samarbetsförmåga. Du är en socialt kompetent och utåtriktad kulturbärare med förmåga att ta ett brett ansvar i en liten organisation. Låter det som du i ett nötskal? Då ska du inte tveka att söka.

 ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Ansökan

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida på: https://valueone.se/aktuella-jobb/. Sista ansökningsdag är den 30 september 2019. Vi hanterar ansökningar löpande varför tillsättning kan komma att ske tidigare. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till Olof Widmark på 070 786 80 99.

Sökord: Supply chain management supply chain manager inköp hårvård hudvård inköpslogistik logistik lageruppföljning transporter FMCG retail detaljhandel REF International