Möt Thomas Larsson – ny Regionchef på ValueOne med ansvar för Region Norr

Hej Thomas!  Välkommen till oss på ValueOne. Otroligt roligt att ha dig ombord. Berätta lite mer om dig själv och din bakgrund.

Jag bor med min familj i Uppsala och har en lång bakgrund inom Supply Chain Management där jag har haft olika ledande linjeroller inom Logistik, Inköp och Operations.

Hur kom du första gången i kontakt med ValueOne?

Det började med att Christer Atterström, grundare och VD för ValueOne, redan 2011 hjälpte mig när jag arbetade som logistik- och inköpschef genom att erbjuda rekryteringslösningar och interimkonsulter. Sedan dess har vi hållit kontakten och jag tvekade inte en sekund när jag fick frågan om jag ville bli en del av ValueOne’s fortsatta framgång och utveckling genom att anta utmaningen som Regionchef med ansvar för norra Sverige.

Hur kom du in på Supply Chain Management, varför valde du en karriär inom inköp och logistik?

Min resa inom Supply Chain Management började 1997 som ekonomiingenjörsstudent vid Gävle Högskola. Blandningen av teknik och ekonomi passade mig väldigt bra och jag blev tidigt intresserad av logistik och inköp. Framförallt rörde sig mina funderingar kring hur kundvärde kan skapas genom ett effektivt och agilt varuflöde. För mig har det alltid varit självklart att fundera i banor där jag som Supply Chain-ansvarig kan stödja övergripande affärsmål snarare än att begränsa mig till de som traditionellt ligger i scoopet för en inköps- eller logistikfunktion. Där tycker jag att ValueOne möter mig mycket bra, i hur vi delar bilden av hur en modern Supply Chain organisation ska fungera.

Hur kommer din nya roll på ValueOne att se ut?

Jag vill på samma sätt som ValueOne hjälpte mig när jag satt som beslutsfattare kunna erbjuda ett stöd till våra kunder när de vill utveckla och effektivisera sin Supply Chain. Oavsett om det gäller ett managmentkonsultuppdrag, ett rekryteringsbehov eller en interimslösning så vill vi uppfattas som en kompetent och tillförlitlig samarbetspartner som är enkel och flexibel att ha att göra med. Jag ser fram emot att framöver samarbeta med företag inom olika branscher och kommer att arbeta över ett stort geografiskt område, från norra Mälardalen, genom Dalarna, Gästrikland och upp genom Norrlandskusten.

Återigen, varmt välkommen till oss på ValueOne. Vi ser mycket fram emot att samarbeta med dig och tillsammans utveckla region Norr.

Tveka inte att höra av dig till Thomas för att diskutera hur ValueOne kan stödja dig och ditt företag genom att utveckla och effektivisera din Supply Chain.

Thomas nås på thomas.larsson@valueone.se, 070-6502016.