”Interim konsulten började jobba redan under första mötet”

Inom en Supply Chain verksamhet uppstår av olika anledningar resursbehov som omgående behöver besättas med rätt kompetens och profil. Lyssna på hur Stefan Måhl, VP Global Sourcing på Munters Europe, framgångsrikt vände sig till ValueOne för att hantera sitt kompetensbehov inom Indirekt material. Gå in på vår artikel och klicka på länken.

ValueOne fyller 10 år!

Det är med en enorm stolthet vi kan konstatera att ValueOne fyller jämnt! 2009 bildades ett kompetent, lättillgänglig och snabbfotat företag som vi valde att kalla ValueOne. Sedan starten har vi framgångsrikt hjälpt våra kunder att utveckla och effektivisera sin Supply Chain. Med vår bakgrund från ledande befattningar inom Supply Chain Management i olika branscher och organisationer förstår vi just ditt behov. Tveka alltså inte att höra av dig om du behöver hjälp att vidareutveckla eller resursförstärka. Vi vill gärna samarbeta med dig!

Hur är det att arbeta som konsult hos ValueOne?

Denna vecka snabbintervjuar vår redaktör Peter, Sabina som arbetat som interim konsult i ett längre inköpsuppdrag inom oil & gas branschen. Gå in på vår artikel, klicka på länken och lyssna på Sabina.

Supplier Relations Management: Gör gemensam sak med dina leverantörer!

Är dina leverantörer verkligen på samma lag som du? Eller är de några du ständigt betraktar med misstänksamhet, buren av känslan av att de har en helt annan agenda som inte stämmer med din? Då är det hög tid att jobba fram en leverantörsstrategi tänka om, att du närma dig dina leverantörer, och börja samarbeta kring överenskomna, mätbara resultat. Att samarbeta utifrån en strategi och mål skapar konkurrens- och kundfördelar och mätbara resultat för båda parter.

En Interimslösning som tillför mer än en konsult

Att ta in en medarbetare i sin organisation interimt kan handla om allt från att snabbt täcka upp för temporära vakanser till aktiva val att tillföra ny kompetens eller extra resurser under en begränsad tid. Oavsett vilket är det enligt ValueOnes filosofi avgörande att interimslösningen bidrar med alla de möjligheter den potentiellt rymmer.

Trevlig Midsommar!

Vi på ValueOne vill önska alla våra medarbetare, kunder och samarbetspartners en riktigt Trevlig Midsommar och tacka för ett fantastiskt första halvår!Vi hoppas alla får en skön, välförtjänt ledighet och laddar inför nästa halvår med fortsatt tillväxt och spännande uppdrag där vi hjälper våra kunder att utveckla och effektivisera sin Supply Chain.

Sign up now for our free Inventory Management webinar:

Optimizing your inventory management process

Styr lagret baserat på fakta och öka lönsamheten

Lagerstyrning handlar inte bara om att köpa och lagra utan bör sättas upp som en noggrant strukturerad process som fokuserar på kapitalutnyttjande tillsammans med försäljnings- och lönsamhetsoptimering. Här ger ValueOnes Christer Atterström och Jörgen Månsson sin syn på hur man genom att skaffa sig kontroll, struktur och en process uppkopplat mot affärens förutsättningar och strategi, lägger grunden ökad proaktivitet och optimering av företags lagerhantering genom användande av moderna, digitala planeringsverktyg.

Låt din Supply Chain blir vinnare när AI möter människan

I ett kontorshus i Nacka utanför Stockholm har ValueOne sitt huvudkontor, ett konsultföretag som på knappt tio år har gjort sig ett namn i Sverige och expanderat starkt inom Supply Chain Mana­gement. Bakom framgångarna ligger gedigen förankring, välutvecklad känsla och kunskap för kundernas behov samt insikter om hur man applicerar nya rön i verkliga lösningar

ValueOne växer – ny Regionchef och nya kontor i Göteborg och Malmö!

ValueOne expanderar och vi är mycket glada över att att kunna välkomna Thommy Hultén till ValueOne som ny regionchef för Sydvästra Sverige. From april har vi dessutom nya adresser och ni hittar ni oss nu på Vassgatan 2 i Göteborg som tillsammans med vårt nya Malmökontor på Nordenskiöldsgatan 24 kommer att utgöra basen för regionen.

ValueOne Supply Chain Experience April Stockholm

Vårens Supply Chain Experience i Stockholm gick av stapeln den 4 April på vårt nya kontor på Cylindervägen 12 i Nacka Strand.

Category Management training in May

Category Management training in Business Lounge in Sickla in Nacka, Stockholm on 14-15 May 2019. Contact us by email on info@valueone.se or call us on +46 (0)73 222 6430 to sign up or learn more.

"Hur agerar man chef när beslut som måste ta på en sekund granskas i detalj och kan avsluta en karriär"?

Jonas Eriksson – Sveriges mest framgångsrika fotbollsdomare besökte ValueOne's Supply Chain Experience i Linköping förra veckan.

Sign up for Negotiations training in Stockholm in April!

Enhance your skills to become a more confident and effective negotiator. This two-day course aims to explain the key stages of the negotiation process and the tactics associated with persuading and influencing sales personnel to agree the best deal.

Full fart in i det nya året!

Full fart in i det nya året! ValueOne fortsätter att växa! Nya kunder hör av sig och redan etablerade samarbetspartners fortsätter ge oss sitt förtroende. Vi utvecklar hela tiden vår verksamhet och vårt erbjudande för att ännu bättre möta deras och den nya tidens utmaningar inom Supply Chain Management.

God Jul och Gott Nytt år!

Ett varmt tack från oss på ValueOne till alla kunder, kandidater, konsulter och samarbetspartners för ett fantastiskt 2018!

Årets sista Supply Chain Experience

"I huvudet på en stjärnsäljare" och "Blockchain" var teman och diskussionsämnen på årets sista ValueOne Supply Chain Experience i Malmö och Stockholm nu i december.

Modern Supply Chain Management avgörande för framgång och resultat

– Det räcker inte med en marknads- och säljstrategi kring sitt erbjudande, utan man måste koppla detta till hur man operationellt genomför och leverera på strategin, det vill säga vilka inköpslösningar och logistikupplägg som stödjer och levererar effektivitet, säger Christer Atterström, vd och grundare på ValueOne, specialister på Supply Chain Management.

Logistik&Transport på Svenska mässan i Göteborg 5-7 November

”Ett mål utan en tydlig väg framåt stannar oftast bara vid en dröm”

Stort tack till Magdalena Forsberg för ett inspirerande och engagerat föredrag på ValueOne’s Supply Chain Experience härom kvällen.

Glad Midsommar!

Vi på ValueOne vill önska alla våra medarbetare, kunder och samarbetspartners en riktigt Glad Midsommar och tacka för ett fantastiskt första halvår!...

Glad Påsk!

Vi på ValueOne vill önska alla våra kunder, kandidater, konsulter och samarbetspartners en Glad Påsk!

Supply Chain Experience i Malmö Våren 2018

Fullt till sista stol på vårt ValueOne Supply Chain Experience i Malmö i onsdags! Ett event för chefer och specialister inom inköp och logistik.

Nya tidens digitala försörjningskedjor blir bara så bra som de som hanterar dem

De nya digitala teknologierna som nu växer fram ger stora möjligheter till ökad hastighet och precision i genomförande samtidigt som effektivisering kan åstadkommas.

Investera i din framtid! Se inbjudan till ValueOne Supply Chain Experience i Linköping 31/1. OSA senast 18/1.

God Jul och Gott Nytt år önskar alla vi på ValueOne

New partnership between procurement and supply chain management specialists offers more support and knowledge in Sweden

Mot ny adress...

Vi lämnar nu vårt tidigare kontor på Augustendalsvägen 19 för nya, fina lokaler på Cylindervägen 12 i Nacka Strand.

Möt Carl Henriksson - nytt stjärnskott på ValueOne

Carl är född och uppvuxen i Luleå och har bott i USA de senast fyra åren. I USA representerade han simlaget och läste en Bachelor of Business Administration (B.B.A), med inriktning inom Management, Marketing och HR, vid Urbana University i Urbana, Ohio.

Skåne nästa - ValueOne tar nästa steg på resan.

ValueOne expanderar ytterligare och väljer Malmö som nästa etableringsort. Den 25 oktober öppnar vi vårt nya kontor i Malmö. Detta är vårt tredje kontor och planen är att fortsätta denna expansion över landet.

ValueOne växer - Vi etablerar oss i Östergötland.

För att kunna stötta våra kunder i Östergötland ännu bättre öppnar vi nu kontor i Linköping . Från och med den första augusti hittar ni oss i Mjärdevi Science Park på Teknikringen 10, Linköping. Det finns ett starkt behov av vår specialistkompetens i regionen och väljer därför att starta vårt andra kontor just här. Varmt välkomna till oss!

Head of Production & Sourcing to Climeon – Business for a better world.

In 2016, Climeon was recognized as “Climate Solver” by the World Wildlife Fund WWF (sv. Världsnaturfonden) and endorsed by its customer Richard Branson, due to its potential to reduce greenhouse gas emissions on a global scale...