Pontyjobb-taggar: Interim

Entreprenadupphandlare till konsultuppdrag

ValueOne söker skickliga och erfarna entreprenadupphandlare för uppdrag hos våra kunder, främst i Stockholmsområdet. Har du arbetat några år med upphandling av entreprenad och underentreprenad inom bygg, anläggning eller energi? Har du dessutom kunskaper inom ABT/AB kan du vara den vi söker.

Vi på ValueOne har över tio års erfarenhet av interim, rekrytering och verksamhetsutveckling inom supply chain. Vi rekryterar och tillsätter chefer och specialister till roller inom inköp, logistik och planering i en mängd olika branscher och har ett väl utvecklat kontaktnät inom bland annat läkemedel, retail samt tillverkande industri.

Vi söker nu efter kunniga och erfarna entreprenadupphandlare med kunskaper inom entreprenadjuridik. Du bör ha minst fem års erfarenhet av entreprenadupphandling och vara van att driva och genomföra upphandlingar. Vi ser gärna att du har en relevant utbildning inom ekonomi, teknik eller juridik.

Du bör även ha erfarenhet av:

 • Planering och genomförande av upphandlingar
 • Förhandling med leverantörer och underentreprenörer
 • Upprättande av förfrågningsunderlag och övriga upphandlingsdokument
 • Genomförande och uppföljning av förfrågningar och anbud
 • Utvecklingen på leverantörsmarknaden

Är du dessutom tillgänglig med kort varsel ser vi det som ett extra plus. Som person bör du vara självgående med en stark egen drivkraft och ha lätt för att ta initiativ. Du har god samarbetsförmåga och sätter dig snabbt in i nya arbetsuppgifter.

Som konsult hos ValueOne ges du möjlighet till personlig samt professionell utveckling och får ingå i ett erfaret team med stor kompetens. Vi är specialister inom Supply Chain Management och kan erbjuda dig en möjlighet att utvecklas och utmana din yrkeskompetens och ledarförmåga genom spännande uppdrag inom en mängd olika branscher.

Ansökan

Känner du igen dig i beskrivningen ovan och är redo för ett nästa steg i arbetslivet rekommenderar vi att du skickar in din ansökan snarast. Har du frågor är du välkommen att kontakta Olof Widmark på tel. 070 786 80 99. 

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Supply Chain Analytiker

Är du en supply chain analytiker som trivs med att arbeta i projektform och bidra med att kartlägga, inhämta och sammanställa information från olika källor? ValueOne söker dig som har erfarenhet från FMCG, Retail till ett sex månader långt uppdrag med start snarast.

Om rollen

Som Supply Chain analytiker arbetar du med att kartlägga, inhämta, sammanställa och strukturera olika typer av information och data från olika källor. Du är van att analysera, värderar och följa upp allt ifrån övergripande finansiella kostnads- och intäktsanalyser, leverantörs- och avtalsupplägg till order-, lager- och transportflöden.         

Erfarenhet och kompetens

Du har en relevant akademisk utbildning gärna med inriktning på Supply Chain Management, inköp, logistik eller industriell ekonomi och minst tre års erfarenhet från att ha arbetat som analytiker och/eller controller förvärvad inom bolag eller som konsult.     

Rollen som Supply Chain analytiker ställer krav på förmåga att kartlägga, strukturera, harmonisera och analysera stora mängder intern och extern information i varierande format från olika IT-system och gränssnitt.

Du har lätt för att sätta dig in i nya frågeställningar och områden och förstår komplexa strukturer. Du har ett gott öga för detaljer men behärskar också konsten att kommunicera och skapa förståelse genom att på ett pedagogiskt och övergripande sätt beskriva sammanhang och samband. Vidare är du lösnings- och förbättringsorienterad med förmåga att arbeta proaktivt både självständigt och i team.

Ansökan

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: https://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. För mer information om uppdraget är du varmt välkommen att höra av dig till Jörgen Månsson, 070-444 93 23.

ValueOne är specialister inom Supply Chain Management, inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags Supply Chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

 

Strategisk projektinköpare till företag i Mölnlycke

ValueOne söker en strategisk projektinköpare elektronik med erfarenhet från tillverkande industri för ett konsultuppdrag hos vår kund i Mölnlycke utanför Göteborg. Uppdraget är på sex månader med möjlighet till förlängning och ska tillsättas snarast.

Om rollen

I uppdraget som strategisk projektinköpare ska du ansvara för inköp av elektronik – kablage, styr- och kontrollenheter, sensorer m.m. – till produktionen. Du fungerar som länken mellan inköp och R&D och förväntas också bidra med processförbättringar i området mellan inköp, produktion och R&D.

Erfarenhet och kompetens

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av en liknande roll som projektinköpare och har arbetat inom tillverkande industri. Har du erfarenhet av inköp av elektronik är det meriterande.

Ansökan

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: https://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99.  

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Senior Supply Chain Manager för konsultuppdrag till företag i Örebro

ValueOne söker en driven Senior Supply Chain Manager för ett konsultuppdrag på ett tillverkande företag i Örebro.

Om rollen

Uppdraget som Senior Supply Chain Manager innebär att du kommer att ha en nyckelroll i ett strategiskt projekt med syfte att öka företagets leveransprecision. Tillsammans med projektmedlemmar från olika avdelningar driver du arbetet med att identifiera förbättringspotentialer, utveckla lösningar och implementera åtgärder genom hela flödet, från behov till leverans. Speciell fokus kommer att ligga på att utveckla företagets operativa planeringsprocesser inom orderhantering, produktionsplanering och leveransstyrning. Utöver detta ansvarar du även för kommunikationen med projektgruppen, sponsorer samt styrgrupper.

Erfarenhet och kompetens

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av Supply Chain management på en avancerad nivå med gedigna kunskaper inom verksamhetsutveckling och planeringsprocesser. Vi ser gärna att du har någon form av akademisk utbildning inom området, exempelvis industriell ekonomi, logistik eller teknik. För att du ska bli aktuell för rollen krävs att du har bevisat goda projektledarkunskaper samt erfarenheter av förändringsarbete.

I den här rollen ser vi dig som har gjort ett liknande arbete förut, gärna inom processindustrin. Rollen ställer krav på att du har ett starkt eget driv och är självgående. Vidare värdesätter vi även god analytisk förmåga och ett resultatdrivet arbetssätt. Du är en person som har lätt för att samarbeta med andra och är tydlig i din kommunikation och ditt ledarskap.

Ansökan

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: https://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99.  

ValueOne är specialister inom Supply Chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags Supply Chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Inköpare inom elektronik till globala företag

ValueOne söker på uppdrag av våra kunder skickliga och självständiga strategiska inköpare samt projektinköpare av elektronik. Vi är intresserad av dig som har jobbat några år med elektronikinköp och nu vill ta din erfarenhet och kunskaper ett steg vidare.

Vi på ValueOne har över tio års erfarenhet av interim, rekrytering och verksamhetsutveckling inom supply chain. Vi rekryterar och tillsätter chefer och specialister till roller inom inköp, , logistik och planering i en mängd olika branscher och har ett väl utvecklat kontaktnät inom bland annat läkemedel, retail samt tillverkande industri.

Just nu har vi flera uppdrag inom inköp av elektronik på gång och söker därför speciellt efter dig med erfarenhet av strategiskt inköp eller projektinköp inom den kategorin. Du bör ha minst fem års erfarenhet av strategiskt inköp och/eller projektinköp och helst en akademisk utbildning inom inköp, supply chain, teknik, ekonomi eller liknande.

Övriga meriter vi värdesätter är:

 • God förhandlingsvana med erfarenhet av avtalsskrivning.
 • God kännedom om inköpsprocesser.
 • Vana att jobba i produktutvecklingsprojekt.
 • Erfarenhet av leverantörsutveckling.
 • Goda sakkunskaper inom ditt materialområde och leverantörsbas.

Är du dessutom tillgänglig med kort varsel ser vi det som ett extra plus. Som person bör du ha en stark egen drivkraft, ha lätt för att ta initiativ och vara resultatinriktad. Du har lätt för att samarbeta och sätter dig snabbt in i nya arbetsuppgifter.

Som konsult hos ValueOne ges du möjlighet till personlig samt professionell utveckling och får ingå i ett erfaret team med stor kompetens. Vi är specialister inom Supply Chain Management och kan erbjuda dig en möjlighet att utvecklas och utmana din yrkeskompetens och ledarförmåga genom spännande uppdrag inom en mängd olika branscher.

Ansökan

Känner du igen dig i beskrivningen ovan och är redo för ett nästa steg i arbetslivet rekommenderar vi att du skickar in din ansökan snarast. Har du frågor är du välkommen att kontakta Olof Widmark på tel. 070 786 80 99. 

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Category manager electronics

ValueOne is looking for a talented and experienced category manager of electronics with an appetite for change and innovation for assignment for our customer in the manufacturing industry with placement either in Stockholm or Timrå. The appointment is urgent. For the right candidate there is a strong possibility of being offered a permanent position after completed assignment.

The role

As category manager of electronics you will have the responsibility to coordinate, lead and execute the sourcing activities towards the global supplier base in product development projects and assignments. You will be an integral part of the Electronics category team bringing an ambitious, motivated approach to the group, with responsiblity for selected suppliers within the category.

Main tasks:

 • Make inquiries and bid evaluations
 • Conduct supplier negotiations
 • Take part in supplier collaborations of various sizes making sure that the deliverables are in focus at all time with all stakeholders involved
 • Secure time to market promises for new and changed products as well as sharp cost awareness
 • Monitor and maintain the long-term performance of suppliers within your area of responsibility
 • Take part in and drive alignment in global sourcing processes, methods, and tools

Experience and competence

The right person for this assignment has a university degree within supply chain, engineering or equivalent education along with experience from a similar role at a manufacturing company with an international footprint. The assignment also demands knowledge in business analysis, business negotiations, Lean concept and production. Quality is a big concern for you both regarding products and processes. 

Furthermore, the role requires experience from working in multiple projects and a logical as well as an analytical way of thinking. We expect you to have good relationship management and communication skills as most of the work is cross-functional and international. You are a person who are commercially driven, motivated by challenges and have the ability to push through obstacles and find opportunities. 

Application  

We look forward to receiving your application. Please apply through our webpage at: https://valueone.se/aktuella-jobb/ as soon as possible. Feel free to contact Olof Widmark at +46 70-7868 099 with any questions regarding the listed position.

ValueOne are specialists in supply chain management, purchasing and logistics. We offer our customers services in three business areas: interim logistics and procurement consultants, recruitment of buyers and logisticians, as well as development of our customers’ supply chain operations in terms of strategies, models, methods, processes, structure, and competence.

Projektledare lager och logistik

ValueOne söker en driven projektledare och logistiker med erfarenhet av att flytta lagerverksamhet till ett konsultuppdrag med placering hos vår kund verksam inom e-handel och retail i Stockholm. Uppdraget ska tillsättas snarast och beräknas pågå i ett år.

Om rollen

I rollen som projektledare ska du arbeta med att projektleda en flytt av lager från Sverige till en 3PL-lösning i annat land i sEuropa.

Erfarenhet och kompetens

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom logistik, supply chain management eller liknande. Du är en driven projektledare med tidigare erfarenhet från lagerflyttar och gedigen kunskap om logistik, 3PL, lageruppsättning och e-handel. Har du en bakgrund inom modebranschen ser vi det som meriterande. Även kunskaper om processer och metoder inom Warehouse Management System (WMS) är meriterande.

Ansökan

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: https://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99.  

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Project Buyer Consultant to manufacturing company

ValueOne is looking for a Project Buyer Consultant with project management experience and knowledge of product transfers for a consultant assignment at a manufacturing company in Nacka south of Stockholm. The assignment lasts for nine months with possibilities for extension.

The role

The main responsiblity in the role as Project Buyer Consultant is to transfer/industrialize a product at a new external manufacturing partner supported by resources from R&D, strategic sourcing and supplier quality departments.

Main tasks:

 • Project planning, securing a smooth switch in supply chain.
 • Ensure that the supply chain and manufacturing, including electrical testing, at the supplier is designed for optimized Quality, Delivery and Total Cost.
 • Request Supplier Quality Plan implementation.
 • Communicate technical specifications, follow up on implementation, and secure that production and quality standards are followed and understood by the supplier.
 • Align with internal resources and the external manufacturing partner.
 • Follow up on tasks and deliverables to ensure time to market.
 • Ordering of samples.
 • Support in optimizing the process for transfers for external manufacturing partners and set up a structure for supplier introductions.

Experience and competence

To succeed in this position, strong project management skills are required as well as experience from cross functional collaboration. You have a solid knowledge in electronics manufacturing-EMS, and experience from leading industrialization and/or supplier transfer projects. The role also requires understanding of generic quality concepts such as ISO standards and quality assurance, logistics, Lean and various manufacturing processes as well as experience of SAP. Your English must be fluent, both written and spoken.

Personal qualities such as good structure and natural communication skills is a prerequisite for the role. You are a person who easily creates trust and long-term relationships and have a solid technical interest. Furthermore you have a strong inner drive, a commercial mindset and the ability to act and take ownership of the tasks at hand.

Application

We look forward to receiving your application. Please apply through our webpage at: https://valueone.se/aktuella-jobb/ as soon as possible. Feel free to contact Olof Widmark at +46 70-7868099 with any questions regarding the listed position.

ValueOne are specialists in supply chain management, purchasing and logistics. We offer our customers services in three business areas: interim logistics and procurement consultants, recruitment of buyers and logisticians, as well as development of our customers’ supply chain operations in terms of strategies, models, methods, processes, structure, and competence.