ValueOne Supply Chain Experience April Stockholm

Vårens Supply Chain Experience i Stockholm gick av stapeln den 4 April på vårt nya kontor på Cylindervägen 12 i Nacka Strand. Den här gången fick vi besök av Justin Calver, International Business Development Manager och Will Beattie, Head of International Business Development från vår samarbetspartner CIPS – Chartered Institute of Procurement and Supply. Justin Calver berättade om the Global Standard, vägen till MCIPS och det stora utbud av E-Learnings som CIPS och ValueOne kan erbjuda.

CIPS är världens största utbildningsorganisation inom Procurement och Supply med ett footprint i fler än 180 länder och ett community bestående av fler än 200.000 personer. CIPS stödjer individer och organisationer av alla storlekar, i alla branscher, verksamma inom Procurement och Supply.  ValueOne är CIPS Country Partner i Sverige och vi erbjuder allt från webinars och e-learnings till öppna träningar till  skräddarsydda riktade lösningar. Kort sagt, lösningar som passar  såväl stora multinationella företag som mindre bolag verksamma på en lokal nivå. Oavsett bransch.

Vill du veta mer hur vi på ValueOne tillsammans med CIPS kan stödja dig och  din organisation, tveka inte att höra av dig till oss så berättar vi mer!