ValueOne växer – ny Regionchef och nya kontor i Göteborg och Malmö!

ValueOne expanderar och vi är mycket glada över att att kunna välkomna Thommy Hultén till ValueOne som ny regionchef för Sydvästra Sverige. From april har vi dessutom nya adresser och ni hittar ni oss nu på Vassgatan 2 i Göteborg som tillsammans med vårt nya Malmökontor på Nordenskiöldsgatan 24 kommer att utgöra basen för regionen.

Thommy har en gedigen erfarenhet och lång bakgrund från olika ledande linjeroller inom Supply Chain Management samt från positioner inom försäljning och projektledning. Thommy har varit verksam i flertalet branscher som till exempel Automotive och Medtech och ofta jobbat produktionsnära i globala organisationer.

Thommy kommer i sin roll som Regionchef att ansvara för att ytterligare stärka och etablera ValueOne’s närvaro i sydvästra Sverige. Vi ser fram emot att genom detta kunna fortsätta stödja nya och redan etablerade kunder i regionen genom att Utveckla och Effektivisera deras Supply Chain

Vi strävar hela tiden efter att supportera våra kunders behov och ser en ökad efetrfrågan efter vår kompetens. Genom ökad närvaro och etablering kommer vi ytterligare kunna supportera befintliga och nya kunder i regionen med vår kompetens inom Verksamhetsutveckling, Rekrytering och Interim management.

Har ni behov eller önskar kontakt med specialister inom Supply Chain Management – Inköp och Logistik tveka inte att kontakta Thommy på 0709-500 164 eller via mail på thommy.hulten@valueone.se